Tietoja TWI: stä

TWI SKANDINAVIASSA

Olemme tukenasi TWI:n ja KATA:n käyttöönotossa, koulutuksessa, sertifioinnissa, valmennuksessa ja verkostoitumisessasi. TWI ohjelma varmistaa organisaation järkevän kehittymisen ja parantaa prosessien toimivuutta. Tarjoamme organisaatiolle neuvoja ja tukea koko TWI matkanne ajan, alusta loppuun.

Tavoitteenamme TWI ja KATA ohjelmillamme on tukea sinua rakentamaan ja ylläpitämään hyvin koulutettua ja motivoitunutta henkilöstöä.Tämä parantaa turvallisuutta, laatua ja toimitusvarmuutta sekä vähentää kustannuksia.Kokemuksemme mukaan pysyvien muutosten saavuttamisen mahdollisuus kasvaa sitä mukaan mitä perusteellisemmin panostamme jatkuvan parantamisen arjen toimintojen varmistamiseen ja sitä myötä arjen ymmärryksen kasvattamiseen.

Olemme TWI Instituutin virallinen maailmanlaajuinen partneri.  TWI sijainti on Syracuse USA.TWI-instituutti sijaitsee Syracussa, USA:ssa Olemme ainoa sertifioitu partneri Skandinaviassa, joka vastaa TWI-ohjelmasta. Meillä on myös oikeus valita paikallisia partnereita toteuttamaan Instituutin ohjelmia.

Kehityksemme on ollut positiivista ja siksi etsimme vakavasti otettavia yhteistyökumppaneita, joilla on halu auttaa asiakkaitamme heidän TWI – ja KATA työssään. Meillä on hyvä verkosto Ruotsissa ja Tanskassa, mutta etsimme kumppaneita muista Pohjoismaista. 

Business Through People (btp.dk)

BTP on TWI Institute USA:n virallinen globaali partneri. Olemme koulutettuja ja sertifioituja tarjoamaan sekä toteuttamaan heidän TWI- ja KATA ohjelmiaan. Toimimme Skandinaviassa ja Sveitsissä. Globaali verkostomme tarkoittaa sitä, että voimme tarjota muiden globaalien partnereidemme kautta TWI ja KATA ohjelmia maailmanlaajuisesti.

TWI Institute USA, meidän DNA:mme

"TWI- Instituutti on viime vuosien aikana kasvanut merkittävästi sekä Pohjois-Amerikassa, että muualla maailmassa, Euroopassa ja Kaakkois-Aasiassa. Merkittävä osa liiketoiminnastamme oli Pohjois-Amerikan ulkopuolella.

Mielestämme järkevintä tässä tilanteessa oli luoda kumppanuuksia ympäri maailmaa ja näin tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen palvelu.

Etsimme parasta ja rakensimme kumppanuuksia, kuten John Vellema ja Business Through People (TWI Institute Scandinavia ja Sveitsi). " Scott Curtis, TWI-instituutin johtaja, USA”

Globaali yhteistyö ja verkosto

TWI Institute USA:n globaalina partnerina olemme osa heidän kansainvälistä verkostoaan, yhdessä muiden verkoston partnereiden kanssa.

Alla näet miten tämän verkoston avulla voimme tarjota sinulle kokonaistavaltaista TWI-pakettia.