Yrityksille

Yrityksille
Yrityksille
Mitä vaaditaan, jotta voit tulla TWI 10 tunnin kurssin opettajaksi?

Jokaisen TWI 10-tunnin kurssin (TWI Job Relations, TWI Job Instruction, TWI Job Method, TWI Job Safety ja TWI Problem Solving) jälkeen on TWI 40 tunnin kouluttajien ”kouluttaja koulutus”, joka antaa oikeuden valmentaa TWI 10 tunnin koulutuksia. TWI instituutin opetusmenetelmän perustana on "oppia tekemällä".

Kurssin suoritettuasi voit olla varma, että sinulla on tarvittavat valmiudet 10 tuntisen kurssin läpiviemiseksi.

Kaikki 40 tunnin kurssit valmentaa Sertifioitu TWI Master Trainer. Itse opetus on vakioitu, mutta silti niin joustava, että jokaiselle syntyy myönteinen ja jatkoa tukeva oppimisympäristö. Ryhmän koko on 4-6 osallistujaa, joten se mahdollistaa yksi-yhdelle sparrauksen Master- valmentajan kanssa.

40 tunnin kurssi voidaan toteuttaa työpaikallasi tai avoimella kurssilla. Avoimet kurssit järjestetään pääasiassa Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä.

Miksi minun tulisi olla sertifioitu TWI-instituutin valmentaja?

Sinua kouluttavat kokeneet ja sitoutuneet Master Trainer valmentajat, jotka ovat todistetusti osoittaneet menetelmän käytettävyyden eri toimialoilla.

Kaikki TWI-instituutin sertifioidut valmentajat tulevat osaksi yhteisöä, jossa voidaan etsiä ja jakaa kokemuksia..

Mitkä ovat edellytykset osallistua TWI 40 tunnin ”kouluttaja-koulutus -valmennukseen?

"Kouluttaja - koulutus" ohjelma edellyttää, että olet tyydyttävästi suorittanut jonkin TWI:n 10-tunnin ohjelman, ja sen jälkeen käyttänyt opittua menetelmää hyvin ja vakaasti dokumentoiduin tuloksin vähintään 4 kuukauden ajan täältä