Yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppaneille
Yhteistyökumppaneille
Mitä vaaditaan, jotta voit tulla TWI 10 tunnin kurssin opettajaksi?

Jokaisen TWI 10-tunnin kurssin (TWI Job Relations, TWI Job Instruction, TWI Job Method, TWI Job Safety ja TWI Problem Solving) jälkeen on TWI 40 tunnin kouluttajien ”kouluttaja koulutus”, joka antaa oikeuden valmentaa TWI 10 tunnin koulutuksia. TWI instituutin opetusmenetelmän perustana on "oppia tekemällä".

Kurssin suoritettuasi voit olla varma, että sinulla on tarvittavat valmiudet 10 tuntisen kurssin läpiviemiseksi.

Kaikki 40 tunnin kurssit valmentaa Sertifioitu TWI Master Trainer. Itse opetus on vakioitu, mutta silti niin joustava, että jokaiselle syntyy myönteinen ja jatkoa tukeva oppimisympäristö. Ryhmän koko on 4-6 osallistujaa, joten se mahdollistaa yksi-yhdelle sparrauksen Master- valmentajan kanssa.

40 tunnin kurssi voidaan toteuttaa työpaikallasi tai avoimella kurssilla. Avoimet kurssit järjestetään pääasiassa Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä.

Miksi minun tulisi olla sertifioitu TWI-instituutin valmentaja?

Sinua kouluttavat kokeneet ja sitoutuneet Master Trainer valmentajat, jotka ovat todistetusti osoittaneet menetelmän käytettävyyden eri toimialoilla.

Kaikki TWI-instituutin sertifioidut valmentajat tulevat osaksi yhteisöä, jossa voidaan etsiä ja jakaa kokemuksia..

Mitkä ovat edellytykset osallistua TWI 40 tunnin ”kouluttaja-koulutus -valmennukseen?

"Kouluttaja - koulutus" ohjelma edellyttää, että olet tyydyttävästi suorittanut jonkin TWI:n 10-tunnin ohjelman, ja sen jälkeen käyttänyt opittua menetelmää hyvin ja vakaasti dokumentoiduin tuloksin vähintään 4 kuukauden ajan täältä

Mitä tarvitaan, jotta sinusta tulisi TWI Institute Scandinavian kumppani?

Kumppanina TWI Institute Scandinavia -yrityksen kanssa, sinun on täytettävä tyydyttävästi seuraava sertifiointiprosessi:

  • Etsi isäntä-yritys (joka sallii sinun olla osana TWI-toteutusta ja ostaa yhden heidän 10:stä paikastaan TWI 10-tunnin kurssille).
  • Tyydyttävästi toteutettu TWI 10 tunnin kurssi (isäntäyrityksessä). Mieluiten sekä TWI JI, että TWI JR.
  • Olet käyttänyt opittua menetelmää dokumentoidusti hyvällä ja vakaalla tavalla, mitä seurataan vähintään neljän kuukauden ajan yhdessä isäntäyrityksen kanssa.
  • Suoritettu TWI 40 tunnin kurssi, mieluiten TWI JI ja JR.

TWI Institute Scandinavia -yhtiössä on kahdenlaisia ​​kumppaneita:

  • Oikeus käyttää TWI Institute Scandinavian tuotteita oman yrityksen kautta ja käyttää TWI Institute Scandinavian verkkosivuja sekä myyntimateriaalia ja liittyä ja linkittyä TWI Scandinavian verkkosivustolle.
  • Toistuvien hyvien tulosten ja useiden toteutettujen TWI 10 tunnin kurssien (sisäisenä tai ulkoisena TWI -valmentajana) jälkeen, voi esittää toiveen tullaksesi TWI Institute Scandinavian omaksi TWI-valmentajaksi. Täältä löydät TWI Institute Scandinavian verkkosivustosta valmentajaprofiilin ja siihen liittyviä markkinointimahdollisuuksia.

Jos haluat tietää enemmän siitä, miten tulla TWI Institute Skandinavian kumppaniksi ja samalla myös TWI-Instituutin Certifioiduksi Valmentajaksi ota yhteyttä tästä tästä.