Hinnat yrityksille ja yhteistyökumppaneille
Hinnat yrityksille ja yhteistyökumppaneille

 

Koeteltu menetelmä

Yli 1000 koulutettua ja sertifioitua asiantuntijaa valmentavat TWI:n kymmenen tunnin kursseja yrityksissä maailmanlaajuisesti – hyvin tuloksin. Tämä osoittaa, että TWI-instituutin sertifiointiohjelmat toimivat ja että ne ovat maailmanlaajuisesti testattuja ohjelmia.

Kaikki TWI -valmentajamme ovat hyväksyttyjä ja sertifioituja TWI Institute, USA:n toimesta, toteuttamaan heidän TWI ja KATA ohjelmia

Lue alla sertifiointiprosessi TWI:n tai KATA:n käyttämisestä omassa yrityksessäsi. Lue myös, jos olet ulkopuolinen konsultti ja haluaisit työskennellä kanssamme tai lukea palveluidemme vakiohinnoista.

Yrityksille

BTP:ssä olemme USA:n TWI-instituutin virallinen globaali kumppani. Olemme koulutettuja ja sertifioituja tarjoamaan ja toteuttamaan TWI- ja KATA-ohjelmia. Meillä on oikeus tähän Skandinaviassa ja Sveitsissä. Maailmanlaajuisen kumppaniverkoston avulla voimme tarjota TWI:n ja KATA:n maailmanlaajuisesti.

Yhteistyökumppaneille

Miksi minun tulisi olla sertifioitu TWI-instituutin valmentaja?
Sinua kouluttavat kokeneet ja sitoutuneet Master Trainer valmentajat, jotka ovat todistetusti osoittaneet menetelmän käytettävyyden eri toimialoilla.
Kaikki TWI-instituutin sertifioidut valmentajat tulevat osaksi yhteisöä, jossa voidaan etsiä ja jakaa kokemuksia.

Hinnat

TWI- ja KATA-hintamme noudattavat TWI-instituutilta USA: ssa (pääkonttori) vakiohintoja