Toyota KATA -palvelut

Toyota KATA -palvelut
Toyota KATA -palvelut
KATA on parannus ja valmennusmenetelmä, joka varmistaa yrityksen jatkuvan kehityksen. Menetelmässä käytetään kokeiluja keinona ylittää esteet, joita kohtaamme arjessa tavoitellessamme asetettuja tavoitteita.
Tarjoamme kahta KATA-kurssia, joilla turvallisesti pääset alkuun molemmissa KATA-menetelmissä:
  • TWI ja Kata Simulaatio on 1 päivän toiminnallinen valmennus, jossa harjoitellaan erilaisia ​​tilanteita, jotka avaavat TWI- ja KATA-ohjelmien välistä suhdetta. Yhdistelmä leikinomaisuutta ja oppimista on erinomainen alusta harjoitella integraatiota KATA:n ja TWI:n välillä.

    Tutustut tämän simulaation kautta siihen, miten KATA-valmennus antaa uuden näkökulman TWI-ohjelmille. Useat yritykset käyttävät KATA-valmennusta sen jälkeen, kun he ovat kokeilleet TWI:n toimivuutta JI:n ja JR:n pilottihankkeissa.

  • KATA: n 10-tuntinen ohjelmanoudattaa TWI-ohjelmien vakiomuotoa sekä siinä, miten esimiehet käyttävät opittua arjessa, että siinä miten me KATA-valmentajina koulutamme KATA-kursseilla.

    KATAn 10-tuntinen ohjelma on rakennettu samalla tavoin kuin arvostetut TWI-ohjelmamme ja samalla "train-the-trainer" -sertifiointiohjelmalla. Tämä 10 tunnin kurssin tavoitteena on harjaannuttaa osallistujat käytännön harjoituksin arjen tilanteisiin, vältämme siis myös tässä PowerPoint-luentotyyliä.

Nämä kaksi palvelua voidaan yhdistää yhdeksi KATA -työn käynnistys viikoksi

Vaihtoehtoisesti voimme yhdistää TWI-Ohjelman ja KATA-ohjelman samalle viikolle.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja räätälöidyistä kurssiviikosta Tämä.

Kaikki KATA -valmentajamme noudattavat KATA -valmennus ohjeistusta, joka on käännetty useille kielille. Nämä on testattu maailmanlaajuisesti, näin voimme varmistaa parhaan mahdollisen valmennuksen esimiehillesi. KATA -valmentajamme ovat sertifioituja valmentamaan KATA -ohjelmaa TWI Institute USA:n ohjeistuksen mukaisesti.

Lue lisää TWI ja KATA – yhden päivän simulaatiosta ja meidän 10 tunnin KATA kurssista – alla.

 

TWI & KATA Simulation

The KATA and TWI Simulation is a 1-day simulation where you practice different situations that are good for showing and practicing the relationship between the TWI and KATA programs.

KATA 10-hour Training

The TWI Institute KATA 10-hour program follows the known and effective format from the TWI programs. The concept is 2 hours a day for 5 days and that all participants will practice the method.

Toyota KATA expert

Joakim Bjurström har oversat Toyota KATA bogen til svensk, i tæt samarbejde med Mike Rother. 

Hvis du gerne vil læse mere omkring vores egne bøger og dem vi anbefaler, vil et kig på bpt.dk videnscenter være godt.